Heb je altijd al ’s je eigen levensverhaal willen schrijven maar kom je er maar niet toe omdat het ‘zoveel’ dreigt te worden? Een berg die je maar niet beklommen krijgt? Doe dan mee aan de maandelijkse workshop ‘Schrijf je Levensverhaal – in stukjes’.

Door het schrijven van je levensverhaal tover je als het ware jezelf tevoorschijn. Wie ben je eigenlijk, écht? Wat zijn je talenten, je drijfveren? Wat is de waarde voor je van dat ene stuk speelgoed? En wat vertelt dat over jou? Wat is de relatie met die goede vriendin en welk moment is bepalend geweest? Hoe is je contact met je ouders en welke dierbare herinnering koester je aan ze? Hoe ben je, kortom, zo geworden die je bent? Mijn vragen helpen je op weg de laatjes waarin je je herinneringen hebt bewaard weer open te maken. Op zoek naar momenten die er echt toe doen. Zo concreet gekaderd wordt levensverhalen schrijven behapbaar en leuk. Met de groep werk je aan je eigen verhaal en mag je, als je dat wilt, je verhaal aan het einde van de middag voorlezen. Het verbindt enorm!

Elke maand werken we met 1 thema zodat je niet overspoeld raakt. Aan de hand van dat thema gaan we ons eigen verhaal schrijven. Van mij krijgt je schrijftips, begeleiding en inspiratie. Want hoe schrijf je nu een kort verhaal? Wat is een goede opbouw? En hoe zorg dat je het leesbaar wordt voor anderen? En…durf je misschien al te denken aan publicatie of uitgeven? Zoals met alle grote reizen, begint ook dit met het nemen van de eerste stap. Je bent van harte welkom.

Waar: Amsterdam, Bloemstraat 22-3 (tegenover de Westerkerk)

Wanneer: Elke laatste zondag van de maand (in 2019)

Prijs: 25,- Euro, inclusief koffie en thee en een versnapering

Aanmelden: vul hier je gegevens in en druk op ‘send’